Cursuri Parapanta

Cursuri Scoala de Zbor Paramania Brasov

Oferim cursuri licentiate de zbor cu parapanta in Brasov, alaturi de piloti profesionisti!

Cursurile noastre cuprind:

Cursuri de parapanta

Scoala noastra de zbor este recunoscuta si atestata in instruirea de cursanți piloți, cursurile fiind asigurate de piloti instructori de parapanta din Romania licentiati si membri AZLR ( Asociatia de Zbor Liber din Romania) cu o bogată experienta internationala in Noua Zelanda, Himalaya (Nepal, India), Alpi(Elvetia, Italia, Austria, Franta, Slovenia, Germania), Turcia, Bulgaria, Kenya.

Partea teoretica:

are o durata de 50 ore si cuprinde notiuni de legislatie aeronautica si reglementari, cunoasterea parapantei, performante de zbor si planificarea zborului, performante umane, meteorolgie, navigatie, proceduri operationale, principii de zbor, manevre avansate de zbor.

Pregatirea practica consta in:

-pregatirea echipamentului,

-gonflaje – controlul aripii la sol,

-zboruri deal-vale de mica inaltime (max 250 m altitudine) din Brasov, Covasna, Harghita,

-decolari si aterizari, zboruri de dinamica (patrulare in fata pantei pe un vant cu viteza relativ mare),

-zboruri de inaltime medie (max 1000m altitudine) din Bunloc Brasov, Priseaca, Clopotiva…,

-manevre de coborare rapida (urechi, urechi + accelerator, spirala)

Program de zbor

  • Bunloc - Brasov

  • 9am - 9pm
  • 0726369719

Informatii utile!

Inscrie-te pana pe data de 1 Aprilie si Beneficiezi de 10% reducere - 0726-369-719

Toate zborurile sunt supravegheate cu aparate radio. Folosim casti de protectie, parasuta de salvare, selete cu protectie, parapante de scoala verificate pentru nivelul incepator.

La finalizarea cursurilor de zbor veti sustine un examen atat teoretic cat si practic prin care veti obtine Licenta de Pilot Parapanta eliberata de Asociatia de Zbor Liber din Romania, cu recunoastere internationala.

Dupa ce ati intrat in posesia licentei de zbor, puteti incepe sa zburati oriunde in lume independent, fara a mai fi nevoie sa fiti supravegheat de un instructor.

Conditiile de participare:

Cursantii vor trebui sa dea o declaratie pe propria raspundere ca sunt apti din punct de vedere medical si ca nu sufera de boli care sa impiedice desfasurarea activitatilor de zbor.

Varsta minima pentru a fi acceptat la curs este de 15 ani si nu exista limita maxima de varsta. Aspirantii minori sunt acceptati la curs doar cu acordul scris al parintilor.

Greutatea maxima 110kg.

OBS: Suntem una din scolile de zbor din Brasov, care va va tine in scoala pentru atata timp cat este necesar pentru ca dvs sa deveniti un pilot bun in conditii de siguranta, fara nici un alt cost suplimentar.