Zbor tandem in Brasov si Poiana Brasov

Pachete de zbor in tandem cu parapanta de pe Varful Bunloc Brasov sau Potavaru Poiana Brasov

Cum se efectueaza zborul in tandem cu parapanta?

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul in Brasov si Poiana Brasov
63503931

Programarea

Pentu a zbura cu parapanta este nevoie de o programare. Programarile se fac si cu 30 minute inaintea zborului si ne puteti contacta pe telefon: 0723920453 sau pe email: tandem@paramania.ro
zbor parapata cursuri cadou2

Pregatirea

In data programata pentru zbor, va veti prezenta la locatia stabilita Bunloc Brasov sau Poiana Brasov cu bocanci si geaca de vant, si vom urca impreuna cu telescaunul pana la locul de decolare.
zbor parapanta bunloc3

Decolarea

Decolarea se face doar printr-o usoara alergare, urmarind instructiunile pilotului. Peste doar cativa pasi, parapanta se va inalta usor (nu exista senzatia de salt in gol, ca la parasuta).
parapanta brasov poiana brasov4

Zborul cu parapanta

Pasagerul sta comod si relaxat admirand peisaje uimitoare, cu mainile libere, putand sa faca fotografii sau sa filmeze. Pentru cei curiosi, seleta (scaunul) parapantei este foarte confortabila. Aterizarea se face la fel de usor ca si decolarea.

Informatii utile!

Meteo?

Zborul cu parapanta depinde in mare masura de conditiile meteo, este important sa va programati din timp zborul (la inceputul vacantei dvs) si sa confirmati telefonic programarea cu o zi sau doua inainte. In cazul in care conditiile meteo se schimba (chiar la locul de decolare) si nu mai sunt favorabile (vant tare, ploaie, directia vantului, ninsori puternice, etc.) zborul va fi anulat dar reprogramat pentru o alta zi; Zborurile se pot efectua pe tot parcursul anului, inclusiv iarna (cand este senin, peisajele sunt de o frumusete greu de imaginat). Durata activitatii (inclusive pregatirea si zborul in sine) poate varia intre 1h00 si 2h30, in functie de conditiile meteo si de tipul zborului ales. In cazul in care zborul Silver nu se poate efectua din cauza conditiilor meteo atunci plata se efectueaza pentru zborul clasic.

Program de zbor

  • Bunloc - Brasov

  • 9am - 4pm

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul.

Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara, trebuie doar sa urmati instructiunile pilotului dumneavoastra.

Zborurile tandem cu parapanta

Se efectueaza in fiecare zi de pe Vf. Bunloc - Brasov (1200m) in functie de conditiile meteo. Locul de intalnire este in parcarea Telescaunului Bunloc (Strada Bunloc nr 185) sau la casa de bilete, la fel si Aterizarea.