Termeni si conditii

Accesarea acestui site pentru: informare, vizitare, cumparaturi sau de beneficierea serviciilor prezentate, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulati in continuare.

Continutul acestui site este proprietatea echipei TandemParapanta.ro si reprezinta un website dedicat activitatilor sportive, in speta: scoala de zbor si servicii zbor de instruire in tandem cu parapanta. Astfel echipa TandemParapanta.ro poate schimba continutul inscris in website fara o notificare in prealabil. Copierea, publicarea sau vanzarea a orice fel de informatii obtinute de la site-ul TandemParapanta.ro este strict interzisa, dar sunteti bineveniti sa descarcati si imprimati pagini pentru uz personal.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Clubul Sportiv Paramania are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. La cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@paramania.ro se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit.

Scopul colectării datelor este: inscrierea pentru cursuri, oferirea unui cadou voucher, facturarea serviciilor noastre.

Asociaţia Club Sportiv Paramania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Securitatea, datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Asociaţia Club Sportiv Paramania se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Asociaţia Club Sportiv Paramania. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

Zborul Tandem cu Parapanta

Rezervari: Pentru a va rezerva un zbor in tandem sau pentru a incepe scoala de zbor cu parapanta alaturi de echipa Paramania va trebui in primul rand sa luati la cunostiinta termenii si conditiileexpuse de Scoala de Zbor Paramania. Confirmarea atat a zborului cat si a inceperii cursurilor de zbor cu parapanta vor fi facute prin contact telefonic.  Din urmatoarele cauze: conditiile meteo (ceata, vant, ploaie), restrictii asupra spatiului aerian, aglomeratia la locul de decolare, functionarea transportului pe cablu, intarzierea unui alt pasager orele de programare sunt orientative.

Vouchere: Echipa TandemParapanta.ro impreuna cu partenerii pune la dispozitia clientilor vouchere, astfel ca prin achizitionarea unui voucher, pasagerul recunoaste si este de acord cu termenii si condiitiile specificate si declarate mai jos deasemenea cu conditiile prezentate in Contractul de prestari servicii Contract.pdf

– Voucherele sunt doar valabile decat pentru zboruri si serviciile indicate deasemenea sunttransmisibile

– Perioada valabilitatii voucherului este de 1 an, confirmata de membrii echipei TandemParapanta.ro.Voucherul achizitionat poate fi returnat in termen de maxim 20 zile lucratoare, dupa acesta perioada contraloarea lor nu se returneaza dar pot fi transmisibile. 

Beneficiarul Voucher-ului pentru a efectua zborul este necesar sa efectueze o programare telefonica (0723920453) cel tarziu cu 3 zile inainte de data dorita. 

– Va rugam sa retineti ora si data de de sosire, in cazul in care clientul ajunge mai tarziu de ora programata cu 30 de minute, fara notificare prealabila, zborul in limita locurilor disponibile se va reprograma la sfarsitul programul de zbor. Este responsabilitatea clientului de a se angaja si de a comunica sau confirma ora ajungerii si data pentru zborul programat cu cel putin o zi inainte de ziua programata. Voucherul achizitionat, in ziua zborului programat, se va inmana direct pilotului. In cazul in care beneficiarul voucher-ului nu se prezinta in ziua programata la zbor fara o notificare pana la ora 8:00 dimineata, voucher-ul se considera utilizat.

 Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, restrictiilor de zbor pe zona respectiva, intarzierea unui alt client programat inaintea dumneavoastra, sau a oricarui alt motiv care nu tine de echipa Paramania, echipa de piloti Paramania isi rezerva dreptul de a anula si de a reprograma zborurile, dar se va face tot posibilul ca ora programata sa fie respectata. Decizia pilotilor de a anula zborul este finala si necontestabila! Fiecare pilot alege decizia de a decola in functie de conditiile meteo la locul de decolare respective in functie de pasager(greuatate si conditie fizica)  pentru a asigura un zbor de maxima siguranta.

Zborul cu parapanta depinde in mare masura de conditiile meteo, este recomandat sa va programati din timp zborul (la inceputul vacantei dvs) si sa confirmati telefonic programarea cu o zi sau doua inainte. In cazul in care conditiile meteo se schimba (chiar la locul de decolare) si nu mai sunt favorabile (vant tare, ploaie, directia vantului, ninsori puternice, etc.) zborul va fi anulat dar reprogramat pentru o alta zi; Situatile in care beneficiarul Voucher-ului nu mai doreste utilizarea acestuia poate sa transmita altei persoane deasemenea poate solicita schimbarea beneficiarului pe Voucher.

Greutatea maxima admisa pentru beneficiarul voucher-ului este de 110kg.

Din cauza unor constructii pe aterizarea din Poiana Brasov, zborurile de pe Vf Postavaru se efectueaza pe perioada verii (Mai-Septembrie) doar la ora 9:00, dupa aceasta ora din cauza curentilor de aer mai turbulenti si spatiul mic ramas, aterizarea nu mai este in siguranta. In luniile de iarna se pot face zboruri intre orele 9:00 – 15:00. 

Toti clientii vor trebui sa semneze o declaratie pe proprie raspundere inainte de zbor sau de inceperea unui curs de parapanta.

Imbracaminte: Pentru a zbura este necesar o geaca de vant, pantaloni si bocanci. Incaltamintea care aluneca , sau sandale nu sunt premise!

Din punct de vedere medical: Atat pentru rezervarea unui zbor in tandem sau pentru inceperea cursurilor scolii de parapanta Paramania, va trebui sa fiti apt din punct de vedere medical si apt fizic, sa nu aveti probleme respiratorii, probleme cardiace, sau sa nu suferiti de afectiuni medicale ce au drept contra indicatii practicarea acestui sport.

Pretul transportului pe cablu pana locul de decolare nu este inclus in preturile mai sus afisate.

Zborurile se pot efectua pe tot parcursul anului, inclusiv iarna (cand este senin, peisajele sunt de o frumusete greu de imaginat).

Durata activitatii (inclusive pregatirea si zborul in sine) poate varia intre 1h00 si 2h30, in functie de conditiile meteo si de tipul zborului ales.

In cazul in care zborul Silver nu se pot efectua din cauza conditiilor meteo atunci plata se efectueaza pentru zborul clasic.

Toti pilotii au o parasuta de rezerva, in eventualitatea (putin probabila) a unei urgente!

Programul Telescaunului Bunloc este intre 9:00 – 18:00 vara si 9:00-16:00 iarna, urcarea se face impreuna cu noi.

Zborurile Clasice de pe Varful Bunloc pot fi extinse la cererea Pasagerului (in timpul zborului) la zboruri Silver, diferenta de pret se poate achita dupa aterizare.

Cursul de zbor cu parapanta TandemParapanta.ro

Varsta minima pentru a zbura sau de a incepe cursul de zbor cu echipa Paramania este de 15 ani, (cu acordul semnat al parintilor).

Greutatea maxima pentru cursantii de zbor cu parapanta 120kg si pentru zboruri tandem cu parapanta este de la 40-110 kg.

Preturile cursului de parapanta si al zborului in tandem nu includ: cheltuielile personale , asigurari, cazarea si transportul pana la locatiile de desfasurare al zborului, biletele de transport pe cablu.

Acesti termeni si conditii au fost conceputi pentru buna functionare a politicii scolii de zbor Paramania, astfel ca, atunci cand doriti sa rezervati un zbor in tandem sau sa incepeti cursurile scolii noastre de zbor, nu uitati sa luati la cunostinta termenii si conditiile specificate de catre echipa noastra si siteul TandemParapanta.ro.