Tandem Parapanta Clasic Bunloc

Cumpara acum!

Nume si Prenume: Adresa (pentru facturare): Email valid: Doresc factura

Icon securitate LibraPay Modalitati de plata:
Card Bancar

Accept Termenii si Conditiile

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul. Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare. Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara, trebuie doar sa urmati instructiunile pilotului dumneavoastra.
1. Citesti si accepti Termenii si Conditiile.

2. Plata se poate efectua in avans cu cardul sau dupa zbor la fata locului.

Beneficiarul, pentru a se bucura de zbor, trebuie sa faca o programare telefonica (0723920453) cu cel tarziu 3 zile inainte de data planificata de zbor.
La locul de intalnire se poate ajunge cu maşina personala dinspre Bucureşti pe DN1, la intrarea în Braşov faceţi dreapta între reprezentanţele Peugeot și BMW urmați strada Bunloc aporximativ 500m, până la baza telescaunului.

Dinspre Braşov, după podul de la ieșirea spre Bucureşti, pe DN1 şi după Hotel Ramada şi luaţi-o la stânga, apoi 500m pana la baza telescaunului Bunloc.

Zbor Tandem Parapanta Clasic - Bunloc Brasov

BunlocZ

Zbor Parapanta Bunloc Brasov

Locatie

 

Bunloc - Brasov

 

PerioadaTot anul - Luni-Duminica
Altitudine1200 m
Durata10 minute
DificultateMica
Pret350Lei