Tandem Parapanta SILVER

Zbor Tandem Parapanta SILVER - Durata si Inaltime

zbor parapanta poiana brasov

Zbor Parapanta SILVER - Durata si Inaltime

LocatieBunloc Brasov
PerioadaVara
Altitudine1500m-3000m
Durata20-25 minute
DificultateMedie
Pret500 Lei

Cumpara acum!

Nume si Prenume: Adresa (pentru facturare): Email valid: Doresc factura

Icon securitate LibraPay Modalitati de plata:
Card Bancar

Accept Termenii si Conditiile

In zilele insorite de vara cu ajutorul curentilor ascendenti se poate zbura la inaltimi de 1500m-3000m, aproximativ pana la baza norului de unde se poate savura libertatea, senzatia nedescrisa oferita de zborul cu parapanta. Durata zborului este intre 20 - 25 minute. Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul. Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare. Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara, trebuie doar sa urmati instructiunile pilotului dumneavoastra.
1. Citesti si accepti Termenii si Conditiile.

2. Completezi formularul de pe pagina voucher-ului si efectuezi plata.

3. Noi iti vom trimite confirmarea rezervarii unui zbor pe mail dupa verificarea platii.

Beneficiarul, pentru a se bucura de zbor, trebuie sa faca o programare telefonica (0723920453) cu cel tarziu 3 zile inainte de data planificata de zbor.
La locul de intalnire se poate ajunge cu maşina personala dinspre Bucureşti pe DN1, la intrarea în Braşov faceţi dreapta între reprezentanţele Peugeot și BMW urmați strada Bunloc aporximativ 500m, până la baza telescaunului.

Dinspre Braşov, după podul de la ieșirea spre Bucureşti, pe DN1 şi după Hotel Ramada şi luaţi-o la stânga, apoi 500m pana la baza telescaunului Bunloc.